От х:

Днес в x:

Намериха изчезнала майка на новородени

Мама Кари се нуждаят от помощ, бебенцата й също

Болна майка на новородени кученца изчезна тази сутрин от двор на къща на ул. Тракийска низина“ 21 в град Хасково и побърка от притеснение собствениците си. Отчаяните хора потърсиха съдействието на Haskovo.net за да бъде открит техния Йоркширски териер. Освен че били привързани към него той или по-скоро тя, била болна, и въпросът бил на живот и смърт, настояваше стопанката й. 

Младата Кари е родила тежко преди 2 дни и има нужда от медицинска помощ. По време на изчезването си била с абокат на лапичката и е била превързана с червен бинт. Нуждаела се от ежедневно вливане на лекарства, както и ежедневно да храни бебенцата си, които не биха оцеляли без нея, страхуваха се собствениците. Съмняваха се, че Кари е била открадната, заради ценената си и скъпа порода. Предлагаха възнаграждение за откриването и.

Не е известно точно как се е развила сагата с търсенето и, но в късния следобед хората прозвъниха отново за да съобщят че Кари била намерена и върната жива и в добро състояние. 

Надяваме се че сме били от полза. 

За ваша помощ и улеснение припомняме редакционната ни поща photo@haskovo.net, където приемаме/ и обръщаме внимание/ на сигналите ви.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини