От х:

Днес в x:

ПИБ ще работи с клиенти днес до 15 часа

Първа инвестиционна банка ще работи с клиенти днес до 15.00 часа, а в събота (28.06.2014 г.) и неделя (29.06.2014 г.) няма да обслужва клиенти, съобщиха от ръководството на банката.

Само днес банката е изплатила на клиенти общо над 800 милиона лева.

Банката разполага с достатъчно пари в брой и различни инструменти, за които обаче е необходимо технологично време, за да бъдат налични в банката, се уточнява в прессъобщението.

Банката ще обслужва нормално клиентите от понеделник.

„Банката е обект на безпрецедентна криминално организирана атака от слухове и злонамерени публични изказвания. Няма банка в света, която да може да издържи на такава организирана атака“, коментират още от ръководството в съобщението до медиите.

По-рано днес управителят на Българската народна банка (БНБ) Иван Искров отново осъди опитите за дестабилизация на банковата система. Според него атаките срещу Първа инвестиционна банка са „злонамерени“, а подобни действия са "криминални".

Установени са злонамерени и целенасочени опити да се дестабилизира банковата система. От вчера се провежда разследване в тази посока, съобщи малко по-рано министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев пред журналисти в Народното събрание.

Източник: http://www.investor.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини