От х:

Днес в x:

Зодиите с най-тежки характери

Астролози подредиха 5-те зодии с най-тежък характер, с които е трудно да се разбереш. Въпреки отрицателните качества, които всеки зодиакален знак притежава, тези зодии са с най-трудните характери.

Скорпион
Първи в негативната класация е зодия Скорпион. Виновник за тежкия характер на Скорпионите основно тяхнатаревност, заради която често те наказват своите партньори. Освен това Скорпионите са много отмъстителни и злопаметни и е истинско предизвикателство да останете до тях. Когато един Скорпион реши да си отмъщава, той ще го направи по възможно най-болезнения начин.

Овен
На второ място се нареждат Овните. Представителите на тази зодия са много конфликтни и агресивни, като могат да обиждат хората без да се интересуват дали са прави или грешат. Овенът е голям инат и рядко отстъпва в исканията си, като доста често се опитва да наложи мнението си и то по възможно най-грубия начин.

Близнаци
Третото място при зодиите с най-тежки характери принадлежи на Близнаците. Въпреки че Близнаците изглеждат доста общителни и лъчезарни, техният характер също не е един от най-лесните. Представителите на тази зодия са много лицемерни и от тях можете да очаквате всякакви подли номера зад гърба. Освен това те не се притесняват да ви излъжат, заради което никак не може да им се вярва.

Водолей
На четвърто място попада зодия Водолей. Водолеите също могат да минат за ведра личност, но когато ги опознаете ще останете неприятно изненадани от несъобразителността и болезненото им самолюбие. Често визията на Водолея е много скандална и се различава от тази на другите. Представителите на зодия Водолей са много непредсказуеми и е почти невъзможно да бъдат укротени.

Козирог
Пети в негативната класация са Козирозите. Инатът на тази зодия заедно с вродения му работохолизъм прави общуването с тях много трудно. Представителите на тази зодия не припарват до хора, за които смятат, че не са им на нивото. Ако сте влюбен в някои Козирог, трябва да сте готов на много компромиси.

Източник: http://www.novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини