От х:

Днес в x:

Добрите неща са по-заразни, отколкото си мислим

"Замръзналото кралство" може и да преобърна наопаки приказката на Ханс Кристиян Андерсен, но така излезе, че с филма хората усетиха едно друго, съвсем различно и много силно послание. Месеци след абсолютния касов успех на анимацията и суперлативите на критиката една песен от продължава да се разпространява като острозаразен вирус. Зимата отмина, снегът не е на мода тези дни и все пак "Let it Go" още си я пеят децата. И не само деца.

Африканизираната версия (41 млн. гледания)

The Piano Guys добавят към темата малко повече драматизъм със "Зима" от "Четирите годишни времена" на Вивалди. (почти 17 млн. гледания) 

"Няма добро, няма грешно, няма правила за мен... Да говорят каквото си искат... Аз съм свободна!" изпява сама пред микрофона и 19-годишната певица с бразилко-ливанска кръв Лучиана Зогби (700 хил. гледания).

Да, можем да добавим Деми Ловато с нейните над 171 милона гледания. Но в Youtube има кавъри като този с акустична китара на Sungha Jung ( над 5,3 млн. гледания)

В крайна сметка и героите на Дисни и Пиксар изпяват посланието (над 12 млн. гледания). Текстът е себеутвърждаващ - колкото и да си различен, ти си свободен, ти можеш да господар на двореца, който изграждаш за себе си. "Миналото остава в миналото... Не ме е страх..." Песента вече има кавъри в поп пънк, метъл, К-поп.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини