От х:

Днес в x:

Общински съветник и атакист напират за шеф на ДАИ-Хасково

Митко Ламбов иска шефското място на ДАИ

Настоящият общински съветник и бивш президент на ФК „Хасково“ Митко Ламбов е сменил приоритетите си и напира за шеф на ДАИ-Хасково. Компания му прави настоящият атакист и член на РИК/Районна избирателна комисия/ Румен Димчев Гъбов. Двамата са подали документи за конкурса за шеф на местната автоинспекция, който ще се проведе на 17-ти април в София. Разликата между тях е, че Митко Ламбов е допуснат до конкурса, а Гъбов не.
Той не е представил документ, удостоверяващ изисквания професионален опит.

За Haskovo.net Митко Ламбов потвърди номинацията си, а по отношение на опита заяви, че от 98-ма година е в превозваческия бизнес. Досега обаче е бил от страната на глобяваните, сега кандидатства да е глобяващ.

Това е втори опит за назначаването на постоянен шеф на ДАИ, след като през февруари бе отменен първият конкурс за поста. Тогава пък се яви общинският служител Гюнай Юсуф, като компания му правеха настоящият временно изпълняващ длъжността директор на ДАИ Петър Димитров и дългогодишния инспектор Йордан Панев. Всички бяха преценени като „неподготвени“, въпреки че Димитров има 16 г стаж в администрацията, а Йордан Панев-10 г, до уволнението си на 12 декември миналата година. Панев бе един от 4-та инспектори, омахани заедно с шефа Антон Ставрев при преструктурирането на хасковския офис на ДАИ в дирекция. Оттогава няма постоянно изпълняващ длъжността директор.
Сега Панев и Димитров кандидатстват отново.

В новия конкурс документи са подали общо 6-ма, като сигурното че останалите допуснати - Венцислав Валентинов Парпулев и Руджи Бекри Мустафа никога не са работили в местната структура на Автоинспекцията. Кандидатите не са и от региона.

Г. Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини