От х:

Днес в x:

Сърдит 8-ми март, студен уикенд

Жените са ядосани днес

Мрачен, мъглив и неприветлив е тазгодишния празник на жените, като с напредването на деня положението ще се влошава още повече. Очевидно ядосаната Баба Марта ще си го изкара в най-нейния ден от нейния месец. Ще го отнесат и Тодоровците, които тази година празнуват имен ден точно на 8-ми март. Ще им бъде студено и мкоро.

Преваляванията се очаква да започнат около обед и с прекъсвания да продължат до вечерта. Няма да са проливни, нито продължителни, но ще бъдат напълно достатъчни да ни прецакат настроението или разходката. Картинката ще се допълни от умерен вятър от североизток, който ще донесе още хлад. Температурите ще се понижат – минималните до 5, максималните до 10 °. Женският ден е бил най-студен през 1987 година, когато са отчетени минус 10 градуса, а най-топъл през далечната 1906-та година, когато термометрите отчитат 26.8 ° .

Положението няма да бъде по различно и през втория почивен ден. Ще преобладава разкъсана облачност, но се очаква валежите да спрат. Времето обаче ще остане все така студено с температури между 4 и 7-8°

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини