От х:

Днес в x:

Коледен дух: Стефан Димитров връчи закачливи грамоти на съветници и кметове

Грамота в шеговит стил отнесе и кметът Иво Димов

Председателят на ОбС Стефан Димитров раздаде 18 грамоти на изявени общински съветници и на селски кметове на последното за тази година заседание.

Отличията бяха в шеговит тон и бяха за шест кметовете на села, десет общински съветници, както и кмета Иво Димов.

Първата награда бе за кмета на Меричлери Ангел Колев, който стана „Шериф на годината”

С грамота „Наздраве” бе отличен колегата му от Злато поле Иван Иванов- собственик на ракиен казан и производител на „радостта на народа”.

Сашо Спасов от БСП с наградата

Кметовете на селата Радиево Румен Димов и на Странско Фильо Стоев- учредители на ФК „Възход” станаха "Заслужили майстори на спорта". Грамота „Карък на годината” получи сталевският им колега Панчо Панушев заради неуспешните до момента опити да реши проблема с питейната вода в селото и ЖП надлеза. Управникът на Каснаково Тодор Атанасов взе приз за кмет с най-много инвестиции в своето населено място през тази година.

Шефът на ОбС бе отличен за точните си прогнози с наградата "Минчо Празников"

За най-елегантна сред дамите в общинския съвет на Димитровград бе обявена Катя Генева от ГЕРБ, която е собственик на модна къща. Тя получи грамота "Шанел" За най-елегантен сред мъжете в местния парламент бе обявен колегата й Петър Томов от ЕНП с грамота "Пако Рабан".

„Единствен и неповторим” бе отличието, дадено на Иво Георгиев от "Да за Димитровград" за първия в страната автоматичен рециклиращ център, който бе открит преди около 2 месеца в Димитровград.

За най-добър ловец сред съветниците днес грамота взе Иван Гочев от ЕНП, който заедно с друженката на с. Крепост отстреля 180-килограмов глиган. „Кобрата” бе отличието на общинаря с най-твърда ръка- преподавателят и съветник от БСП Тодор Тодоров.

За множеството внесени докладни отличие „Най-активен съветник” взе Катя Панева от "Да за Димитровград". Грамота „Бъдеще за България” за най-перспективен съветник получи Мариела Ангелова от ГЕРБ, която скоро ще става майка.  За умело прилагане на риторични похвати в „Оратор на 2013 г.” бе произведен Сашо Спасов от БСП.

Най-дългогодишният съветник в местния парламент на Димитровград Данчо Данев от ЗНС бе обявен и за най-емоционален, а грамотата му е „Бетовен” и заради певческия талант. „Бермудски триъгълник” бе отличието за съветникът с неразгадаема същност Тодор Ташев от "Да за Димитровград".

Кметът на Каснаково Тодор Ангелов

Не бе пропуснат и кметът Иво Димов. Той получи грамота, озаглавена „Мара” заради подхвърлени през годината реплики към общинарите, емблематична от които остана „Сетила се Мара…”

Председателят на общинския съвет Стефан Димитров връчи и грамота за прохождаща медия на най-новия сайт в Димитровград, със собственик колежката Милена Николова.

За точните му прогнози по отношение на гласуването приз „Минчо Празников” получи от съветниците председателят им Стефан Димитров. Освен грамоти, отличените получиха и подкрепление във вид на луканки от местна фирма- производител.

Dimitrovgrad.bgvesti.net

Съветникът с най-дълъг стаж в ОбС - Димитровград Данчо Данев
Съветникът Тодор Тодоров със своята награда "Кобрата"
Бъдещата майма Мариела Ангелова от ГЕРБ също си тръгна с награда
Меричлерският кмет Ангел Колев стана "Шериф на годината"
Кметът на Сталево Панчо Панушев е "Карък на годината"
Кметът на село Радиево Румен Димов с наградата за спортен ентусиазъм
Съветникът Иван Гочев от ЕНП с "ловджийски" приз
Журналистът Милена Николова бе отличена с грамота за прохождащ сайт в Димитровград
Източник: dimitrovgrad.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини