От х:

Днес в x:

Задайте въпрос и вижте отговора на съдбата

Задайте кратко и ясно наум въпроса, който ви вълнува, докато гледате тези цифри. След като зададете въпроса си по един и същ начин – три пъти, обърнете внимание коя от цифрите се е запечатала в съзнанието ви. Тя носи вашия отговор.

Нула – Ще се случи, ако освободите съзнанието си от страховете и не искате всичко на всяка цена. Ако пришпорвате късмета си и бързате, ще срещнете затруднения. Нулата е знак за безвремие, свръхсъзнанние, вечност и абсолютна свобода.

Едно – Ще трябва да запретнете ръкави и да се справите сам. Едно е числото на индивидуализма, самотата, егото, водачеството, оригиналността и печалбата. Също така е знак за по-високо ниво на духовна сила.

Две – Разчитайте на близък човек, но не обръщайте внимание на съветите на чужди хора. Две се свързва с разнообразието, партньорството, душата и възприемчивостта. Също така може да символизира двойна слабост или двойна сила. Има двойственост при мъжкото и женското, майката и бащата, ин и ян и т.н.

Три – За да решите настоящ проблем, трябва да се обърнете в миналото. Там се крие отговорът. Три е символ на живота, жизнерадостта, вътрешната сила, завършеността, въображението, изобретателността, енергията и себепознанието. Три означава някаква трилогия като например: миналото, настоящето и бъдещето, или бащата, майката и детето, и т.н.

Четири – Сигурно, но бавно. Ще постигнете желанието си с постоянство и търпение. Четири е знака на сигурността, физическите граници, тежкия труд и земните неща, както са четирите ъгъла на земята. Също така е числото на материалистичните неща.

Пет – Ще ви помогнат влиятелни хора. Ако нищо не зависи от тях, нещата ще се случат не както очаквате. Пет представлява вашата сила да убеждавате, вашата дръзка натура, действията или петте човешки чувства. числото може да е символ на някаква промяна.

Шест – Нямате основания за притеснения. Шест е знакът на съвместната работа, баланса, спокойствието, перфекционизма, топлината и любовта. Вашия душевен, емоционален и духовен свят са в хармония. Също така е знак за семейно щастие.

Седем – Разчитайте на Съдбата. Ако се наложи, съветвайте се с парапсихолог. Седем символизира душевен перфекционизъм, лековитост, пълнота, достигане на висока духовност.

Осем – Достатъчно силни сте, за да успеете или да преодолеете евентуален неуспех. Ако се затвори една врата, ще се отвори друга. Осем е знака на могъществото и авторитета, успеха, кармата, материалната сполука, прераждането и богатството. Вярвайте интуицията и инстинктите си.

Девет – Нищо няма да се случи насила. Девет е знак на завършеността и показва че вървите в правилната посока. Символизира прераждане, вдъхновение и реформация.

Източник: http://www.snews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини