От х:

Днес в x:

Ювентус загуби един от най-силните си бойци

Ветеранът Андреа Пирло е аут до края на годината за "старата госпожа" след контузия в коляното, по време на двубоя срещу "Удинезе". 34-годишният италиански национал напусна терена само след 13 минути игра при победата на тима му с 1:0 и изстрелването на "Ювентус" начело в класирането в Серия А.

Според неофициално изявление на клуба, лекарите са определили травма втора степен в дясното коляно на Пирло и така той няма да може да помогне на тима си в оставащите важни двубои на "Юве" до края на 2013г.

Настоящият шампион в Серия А не се нагърбва с прогноза за периода на възстановяване на Пирло, но със сигурност няма да е по-малко от 40 дни. До края на годината "старата госпожа" трябва да се бори с "Аталанта", "Болоня" и "Сасуоло" в Италия, както и в много важен двубой срещу "Галатасарай"  в Истанбул - последният двубой от груповата фаза в Шампионска лига за настоящото й издание.

Бившият състезател на "Интер" и "Милан" се присъедини към "Ювентус" като свободен агент преди две години и успя да спечели няколко трофея под ръководството на Антонио Конте.

 
 
Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини