От х:

Днес в x:

Огромен интерес към първия концерт на Лара Фабиан у нас

От днес започна продажбата на билети за първия концерт в България на световната звезда Лара Фабиан. Само за час са купени 200 билета на промоционални цени.

Жената-глас ще гостува в България на 23 октомври 2014 г. в зала 1 на НДК, от 20 ч., като за първи концерт на българска сцена, тя планира нова и нестандартна продукция.

Първите 500 билета са с промоционална отстъпка 10 лв. от редовната цена, която е от 50 до 100 лв. и ВИП 150 лв. Билети се продават в Билетния център в НДК, магазини "Пикадили", Офис 1, "Германос", ОМВ и в онлайн в системата на Eventim.bg.

Белгийско-канадската певица е родена на 9 януари 1970 година в Етербек, Брюксел, като Лара Крокарт. Започва музикалната си кариера в средата на 80-те години, като през 1988 г. представя Люксембург на конкурса Евровизия и се класира четвърта.

През 1990 г. се установява в Монреал.

Интересът към дебютния концерт на певицата у нас е огромен. Клипът й с лайв изпълнение от 2007-ма, когато цялата публика пее вместо нея песента "Je t’aime" ("Обичам те"), завладя веднага и българското онлайн пространство.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини