От х:

Днес в x:

Как жените обсъждат секс

Една от най-често обсъжданите теми между жени е тази за техните сексуални приключения. Макар мъжете да смятат, че надделяват със своите пикантни истории, дамите определено имат сили да „отвърнат на удара“. Най-вероятно разговорите за секс между жени биха предизвикали противоречиви реакции у различните хора, тъй като едва ли всички очакват жените да бъдат толкова откровени. Всъщност как говорят дамите за секса?

1. Деликатно на публични места. Мъжката съблекалня във фитнес залата би станала арена на откровени секс изказвания, докато в женската биха се чули премерени и деликатни изречения като: „Забавлява ли се снощи?“ или „Беше ли готин?“. Това са насочващи въпроси, чрез които може да се разбере достатъчно информация „за пред хора“. Избор на разказващата жена е дали и до какви подробности ще изпадне. Колкото и жените да обичат любовта, толкова те обичат и секса.

2. Задават въпроса „Беше ли добре?“. "Добре" е дума заредена с относителен смисъл, защото двама човека могат да разбират съвсем различни неща под „добре“. Независимо от позите, които жените са опитали, те оценяват секса като добър не само според креватните способности на мъжа, а и цялостната настройка и прекарване. Всичко зависи от това дали двама души ще си допаднат.

3. Обсъждат уменията. Понякога жените могат да достигнат до обсъждането на особено малки детайли, когато става въпрос за сексуалните умения на мъжа. Ако той се е представил добре, със сигурност ще има хвалебствия и препоръчване на дадена поза или движение. Все пак жените държат не само на уменията, но и на отношението – в леглото се правят само неща, които и двамата партньори харесват.

4. Споделят мръсни истории. Чрез тях жената иска да постигне няколко неща – на първо място да се похвали за своите сексуални преживявания, както и да получи негласното одобрение на своите приятелки. Второто важи с пълна сила, особено когато жената е опитала нещо ново и по-необичайно.

5. Оплакват се от провал. Твърде много алкохол, проблеми с ерекцията, женска обица на нощното шкафче... жената има нужда да разкаже, както за своите успехи в леглото, така и за своите провали. При сексуално разочарование жената е особено емоционална и има нужда от подкрепа. Една смехотерапия би свършила чудесна работа.

6. Превръщат разказите в приказки. Докато мъжът може да разкаже сексуалните си преживявания от предишната вечер в рамките на минута и половина, то на жената ще ѝ е необходим поне един час, пише Men`s Health. Тя ще разкаже всичко – от това колко лед е сложил мъжът в чашата ѝ, до това в колко часа се е прибрала. Тези дълги разговори отразяват истината за сексуалната реалност на жените, в която всичко има значение.

7. Остават безмълвни. Все пак има и група жени, които предпочитат да запазят своя сексуален живот в тайна от другите хора. Това невинаги се дължи на чувство на неудовлетвореност, а по-скоро на по-голяма свенливост.

Източник: tialoto.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини