От х:

Днес в x:

Денонощието да е 27 часа. Налага се

24 часа в едно денонощие са твърде недостатъчни за всичко, с което трябва да се занимава човек в един ден. Според проучване на денонощието трябва да стане 27 часа, съобщи британският "Дейли експрес".

Спедиалното проучване е било поръчано от заскрахователната компания Direct Line. Според него съвременният човек се нуждае от повече време, за да се справи с всички планирани дейности.

Анкетата показва, че през почивните дни освен 12-те часа, които хората прекарват в приятни занимания като срещи с приятели, посещения на кино или ресторант, са необходими още 2 часа и половина за планиране на задачите и 12 часа и половина за сън, домакински задължения и хранене.

Според проучването 26% от хората се чувстват твърде изморени, за да се наслаждават на занимания, които би трябвало да са им приятни.

Изтощението е посочено като основна причина за отказа на повечето хора да се захващат с нови дейности. Дори да намерят време за разтоварване, 82% от анкетираните го използват, за да проверяват свързани с професионалната им дейност данни като SMS-и и имейли.

„Проучването показва, че заради забързания ритъм много хора не успяват да се справят с всички дейности, които са планирали да извършат", казва Мат Оуен от застрахователната компания Direct Line.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини