От х:

Днес в x:

Уникалните български рекорди

С насълзени от непремерена гордост и възхита очи ви представяме няколко български рекорда, които изцяло въплъщават думите на дядо Вазов “че и ний сме дали нещо на светът”. Пиене, секс, гмуркане, набирания… за българина няма невъзможни неща!

Един е Пъшо, Пъшо Христов

Българинът винаги е над законите, дори и над тези на физиката. През 2005 г. шофьорът Пъшо Христов от Долни Дъбник ококори очите на спрелите го за проверка полицаи, след като дрегерът отчел потресаващите 8,35 промила в кръвта му. Евала, Пъшо, евала! Ти си живо доказателство, че чернодробните клетки на нашенеца са като китайски тийнейджъри във фабрика за маратонки – умора нямат…

Набирания, ама с една ръка

Всеки, който поне веднъж е пробвал да повдигне телесата си с широк прониран или тесен супиниран хват пред гърди (б.р. – проверихме терминологията в нета) знае колко трудоемко упражнение е това. Да, но нашето момче Георги Гайдаржиев показа, че набиранията дори с една ръка за него са детска игра, след като постигна рекорд за Книгата на Гинес с постижението си от 17 набирания за една минута.

Варненка спала с 962-ма мъже

Един стар, но златен виц гласеше следното: Писмо на читателка: “Скъпо списание, пиша ви с молба да ме посъветвате какво да правя, за да не ми се протрива мохера”. Отговор на редакцията: “Не знаем какво е мохер, но ви съветваме да не карате колело”. Кой се смял, смял – целта на този виц бе плавно да преминем към следващия роден рекорд. Следвайки логиката на анекдота, съвсем добронамерено може да заявим, че варненка явно здраво си е протрила мохера, след като направи  признание във фейсбук, че е преспала с 962-ма мъже. Скандалната Ани, която списва дневник със секс завоеванията си, открито споделя, че е имала вземане-даване с всякакви мъже, даже и с ескимос. Развратната жителка на морската ни столица разкрива още, че все още несбъдната й мечта е да прави секс с талибан. Затваряме тази провокативна тема с уточнението за палавите любопитковци, че мохер всъщност е вълна от ангорска коза. 

Да стигнеш дъното

Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

Много скептици тъжно отбелязват, че ние, българите, отдавна сме стигнали дъното. И са дяволски прави! При това го стигаме така, както малцина могат. 42-годишният русенец Мирослав Славчев го доказа, като постави български рекорд по дълбочинно гмуркане, достигайки 171 метра под вода в египетския курорт Дахаб.

Митьо Пищова и принц Папа Жан – символите на българската потентност

За потентността на българския мъж се носят всякакви легенди, но нейни безспорни флагмани са търновският “боляр” Митьо Пищова и половият атлет с аристократично име – принц Папа Жан. Според собствените им думи двамата са спали с толкова много жени, че можем с основание да ги определим за основни стожери на социалистическия лозунг “Да не оставим неодрусана слива в нашето село”.

Източник: webmiastoto.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини