От х:

Днес в x:

Мечки станаха пътна полиция

Дивите животни са като пропускателен пункт. Шофьорите обаче се радват.

Катаджии от дивата природа тероризират шофьори, пътуващи по магистралата между руските градове Ханти-Мансийск и Тюмен . Става дума за местните мечки , превърнали се в истински господари на автострадата, съобщи британският вестник The Daily Mail.Гладните животни излизат от гората и застават на пътя, където преминаващите шофьори ги хранят, понякога дори и от прозореца на автомобила.

Сергей Зайцев, кмет на градчето Горноправдинск , близо до което се наблюдава необичайната животинско-шофьорска симбиоза, разказва, че понякога шофьорите просто не могат да преминат, ако не нахранят животните.
"Мечките са привлечени от лесното набавяне на храна, която водачите им дават с охота. Буквално вчера аз сам нахраних с кондензирано мляко една майка и мечетата й", казва Зайцев.Местната полиция предупреждава хората, че гладните животни са диви и непредвидими и лесно могат да станат агресивни.

За щастие, досега не е имало нито един инцидент. Освен това, радостно е, че и нито една мечка не  е пострадала при пътен инцидент в района.

Източник: http://vipnovini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини