От х:

Днес в x:

Изпит за владеене на английски език в „Славейков”

Част от първите ученици с Кеймбридж ниво

Успешен изпит за международно валидни сертификати за получават първите випускници на подготвителния център, който е базиран от тази година в  СОУ „Петко Рачов Славейков” в Кърджали. Първите документи са за нивата Starters, Movers и Flyers. Изпитът за сертификати на университета в Кеймбридж бе проведен от Изпитен център AVO-Beii.

Езиковата подготовка в СОУ „Петко Рачов Славейков” е все по-широко застъпена. На практика горният курс с по четири езикови паралелки във всеки клас се превърна вече в гимназия за преподаване на английски език.

Много сме доволни от перфектната организация, с удоволствие бихме провели и изпитите за следващите нива през новата учебна година, каза Светла Мавродиева - представител на Cambridge ESOL за България.

Международните сертификати на Кеймбридж се издават вече повече от 100 години. Това са документи, валидни безсрочно в цял свят, получателят може да ползва своя сертификат цял живот. Дълъг е списъкът от университетите в Европа и Америка, които признават документа.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини