От х:

Днес в x:

Ас на „Пирогов“ ще преглежда децата на Хасково

Един от най-добрите детски хирурзи в България доц. д-р Христо Шивачев ще преглежда децата на Хасково, по покана на ръководството на областното лечебно заведение. Доцентът работи в Клиниката по детска хирургия към УМБАЛМ „Н.И.Пиргов“ повече от 16 години и се счита за един от националните експерти по заболяванията на шията, гърдите и корема на деца от 0 до 18 годишна възраст. Доцент Шиваров разработва и въвежда в България минимално инвазивната гръдна и коремна хирургия в детска възраст или иначе казано, лапароскопския/безкръвен/ метод за хирургически интервенции. 

44-годишният специалист е завършил Медицинският университет в София, а после е специализирал във Виена. Освен стотици операции, в биографията му има и десетки научни трудове и студия по въпросите на детската хирургия и лечението на деца. 

Като за начало, докторът ще дойде за прегледи и консултации, но амбицията ни е да го ангажираме да оперира в Хасково, щрихира насоките на бъдещото сътрудничество изпълнителният директор на МБАЛ д-р Славчо Близнаков. 

Желаещите да се прегледат могат да получат повече информация и да се запишат на тел. 038/ 606 807 и 0882 981 512.

Прегледът ще струва 40 лв.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини