От х:

Днес в x:

Другарска утрин в Икономиката събуди Хасково

Икономиката откри сезона на абитуриентските изпращания

Абитуриентите на Икономика днес засрамиха петлите и ефективно събудиха половин Хасково с грандиозен купон в двора на гимназията. Стотина зрелостници от випуск 2013 започнаха още от ранни зори своята „другарска утрин”, която бе пряко продължение на снощната другарска вечер. С нея по традиция децата казват „чао” на училището, то пък се разделя с тях на официалното изпращане, което в случая с Икономиката ще е на 15-ти май-навръх патронният празник на ФСГ.

За разлика от подобни церемониални събития, другарските вечери/утрини обикновено го удрят на здрав купон. Този на Икономиката спокойно засенчваше повечето хасковски сватби. Учениците си бяха платили за оркестър, който не пожали спокойствието на близките 5 квартала, а певицата Милка Кючукова се чуваше вероятно и отвъд Болярово. Децата пък си изкарваха снощната енергия в хора из двора на училището. Тоалетите варираха от снощно официално, до сутрешно семпло, като изключение правеха оригинални тениски с щампи на класа и името на ученика.

Сутрешната физзарядка на народна музика продължи близо час и завърши под дъжд от бира и вода. После нещата влязоха в нормалното училищно русло - някои отидоха да доучват, други да доспиват.

Г.Христов

Випуск 2013 отпразнува завършването с всенародно веселие
За което децата се бяха нагиздили старателно

В хората се включиха и учителките
Оркестър Мечта и Милка Кючукова се постара да включи в купона и съседните квартали
В джаза....
Финалното поливане
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини