От х:

Днес в x:

Дамско рали организират ЦОП - Първомай

С атрактивно дамско авто дефиле и рали, Центърът за обществена подкрепа ще отбележи третия си рожден ден. Това е само една от проявите, с които  работещите там ще ознаменуват празника си.

На 4 май в 11 часа най-смелите дами- пилоти от националния и европейски шампионати ще преминат в колона по улиците на града, а след това ще демонстрират майсторски умения на полигона на ПГСС „Васил Левски“. В рали „Първомай 1“ ще могат да се включат и дами – шофьори от Първомай. Желаещите могат да получат допълните информация и да се запишат в офиса на ЦОП.

Инициативата е част от разработената в ЦОП- Първомай Програма за професионално ориентиране и ще покаже в действие професиите на спортен съдия, стюард, автомобилен пилот и навигатор. Не е случайно решението  за рождения си ден, работещите в Центъра да представят професиите свързани с рали –състезанията. Те разчитат с този атрактивен подход да фокусират вниманието на обществото върху Програмата си. Тя е разработена за три възрастови групи, които съвпадат с периодите, в които се налага да се прави професионален избор – 12-14 -за избор на гимназия; 14-17 -  на колеж или университет и 18+ години, когато трябва да бъде избрана професия според житейската ситуация. Специалистите от ЦОП са си поставили за цел да диагностират интересите на децата и да определят родителските нагласи.

В чест на навършването на 3 годинки, ЦОП е подготвил още редица изненади. На 1 май, в 10ч пред читалището за всички малчугани е организирано да получат вълнуваща и цветна рисунка на лицето. За по- големите на 8 май от  14 часа е „360 градуса“- SK8 състезание на скейтърската площадка, с участието на професионални скейтбордисти и дисководещ.  В чест на третия си рожден ден,  служители и приятели на ЦОП - Първомай ще се потрудят здраво на 19 и 26 май за обновяване на детската площадка в ОДЗ „Марица“.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини