От х:

Днес в x:

Въргала започна снимките на сериала "Шменти капели"

Влади Въргала даде начален тон на сериала "Шменти капели: Легендата", който ще види бял свят на малкия екран през септември по TV7, предаде Стандарт нюз.

Камерата се завъртя в Плана планина, където се преследваха жандармеристи и партизани. 50 човека са взели участие в първите снимки. Действието в сериала ще се развива из три исторически момента - царска България, соцвремената и наши дни. Идеята е да се покаже измамата през различните епохи. Екипът бързал да снима, докато вали сняг, но на втория ден го обърнало на дъжд. Наложило се да използват машини, за да докарат преспи за героите.

В лентата ще има известни имена и нова вълна от млади и талантливи актьори.

Филип Трифонов ще играе шеф на Криминалния отдел в Царската полиция. Стефан Попов е Гешев, а Китодар Тодоров ще си бъде психолог. Ще видим още Джони Пенков, Джеки Стоев, Пламен Великов, Емил Емилов, Петьо Цеков.

Снимки ще има и в пещери, както и в бившето корейско посолство, където има много подходящ декор, издава режисьорът. Там ще са кабинетите на служителите на царската полиция и на съвременната частна телевизия според сюжета.

Влади Въргала се надява в сериала да се включат още Латинка Петрова и Албена Чакърова.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини