От х:

Днес в x:

Румънеца и Енчев скочиха срещу "Само шампиони" на Криско

Румънеца и Енчев настояват догодина рап група да ни представлява на „Евровизия”

Леко залезлите рапъри Румънеца и Енчев нападнаха Криско, чиято песен ”Само шампиони”, създадена за Елица Тодорова и Стунджи, ще ни представи на ”Евровизия” тази година.

Те възприемат „смесването на български фолклор с нещо като електро-хаус или немско диско за толкова безсмислено, като да направиш химна в чалга вариант за по-хитово звучене”, съобщи „Монитор”.

Включвам ”Евровизия” в списъка с искания на протестиращите! Не на монополите в музиката! Догодина хип-хоп група да представлява България! Да, вярно, че не могат да пеят, но може би точно това ни липсва”, заяви още изпълнителят Енчев.

„БНТ смени българската песен на Евровизия, избрана легитимно от зрителите, с песента "Само шампиони", написана от Криско, който възпя наркотиците и отказа да пее благотворително за болно от рак момче! Хората си дадоха последните пари за смс, а в крайна сметка пред Европа ще ни представлява песен на Криско! Недопустимо!”, това написа Енчев във Facebook страницата си.

Заедно с колегата му Румънеца те опитали също да предложат песен за конкурса, но не приели техния продукт. ”Звъннах да питам дали приемат песни, но ми отговориха, че изпълнителите сами си ги предложили. В България има и други композитори и текстописци, дори и в хип-хопа има хитови бийтмейкъри, пък после нека си го издрусат парчето Стоян и Елица”, разясни тезата си Енчев.

Както стана ясно преди дни, първоначалният избор на публиката – песента ”Кисмет”, беше заменен с друго от парчетата на тандема заради авторски неуредици. Така ”Само шампиони”, която според запознати е любимата композиция на певицата Елица, ще ни представи на песенния конкурс в Малмьо, Швеция.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини