От х:

Днес в x:

Кой ли ще гледа обувките при това божествено тяло!

След като превзе сънищата на мъжете като лице на марката бански Beach Bunny, Ирина Шейк отново внася смут с огромния си сексапил, този път за бранд за обувки. И тъй като рускинята се чувства най-удобно в бански и тялото ѝ може да продаде абсолютно всичкo, собствениците на марката Xti логично са решили отново да заложат на перфектните ѝ форми.

Дали това не е грешка? Кой нормален човек би гледал стъпалата на ангел с божествено лице и тяло за грях като нея?

Любимата на Кристиано Роналдо позира с усмивка пред обектива в компанията на красив мъж, на когото мнозина биха завидели. Той е доста по-облечен от Ирина и служи по-скоро за фон. Името му е Хуан Бетанкорт и по народност е кубинец. Да се надяваме, че футболистът няма да ревнува от него.

Шейк представя различни по височина и форма обувки. Те са в ярки цветове с дебели платформи, тънки токчета, балеринки или тип джапанки - с ниска, равна подметка и каишка между пръстите).

Сред колекцията има и чанта – в розово, която контрастира с роклята на Ирина. Единствено при нейното представяне 27-годишнaта моделка е по-облеченa.

Въпреки че Шейк с удоволствие демонстрира тялото си в бански, тя призна неотдавна пред сп. Esquire, че не би го свалила дори заради Playboy. "Не бих се съблякла за Playboy. Да, аз съм модел на бельо, но имам класа! Миналата година от медията ми предложиха много пари, а аз просто казах: Няма начин.

Добре, Наоми Кембъл и Клаудия Шифър го направиха, но това се случи в края на кариерата им и беше класно. Мисля за себе си като за момиче от кориците, но не бих се снимала във всякакъв тип списания".

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини