От х:

Днес в x:

Коя актриса ще размахва камшици в "50 нюанса сиво"?

Бестселърът за последната година на книжния пазар - "50 нюанса сиво" се очаква да бъде екранизиран. Сега протичат залагания кои актьори ще се превъплатят в ролите на скандалната двойка - Анастейша Стийл и Крисчън Грей.

За тези, които не са запознати с романа, сюжетната му линия проследява историята на неприлично богатия, и на всичко отгоре млад и красив, г-н Грей, който се забърква със свенливата студентка Анастейша. Той я вкарва в един неподозиран за нея садо-мазо свят, където тя открива, че въпреки властта си Грей има свои собствени демони и мания за контрол. Двамата се впуснат в дръзка афера, на която изходът не е ясен.

Във Великобритания вече се спрягат различни имена на звезди, които биха били перфектната екранна двойка за тази еротична история. Мила Кунис е една от жените от звездния небосклон, за която се говори, че е подходяща за ролята. Тя споделя, че иска да направи нещо "забавно и различно".

29-годишната красавица с украински корени разкрива също така, че няма нищо против да изиграе Анастейша Стийл. Според феновете пък тя има невинно излъчване, което е от особено значение за ролята.

Другата актриса, която може да изиграе Анастейша е Скарлет Йохансон. Феновете обаче не застават толкова много на нейна страна, имайки предвид че тя вече е натрупала доста сексапил по екрана, така че едва ли ще бъде избрана от екипа.

На трето място е спрягано името на Ема Уотсън. Тийнейджърката с невинно излъчване, която израстна пред очите на много хора, едва ли ще има нещо против тази роля във филм, който се очаква да грабне няколко Оскара.

Другото име, което се свързва с екранизацията, е именно Анджелина Джоли. Тя обаче очевидно не изявява желание да я свързват с героинята на Анастейша Стийл, а с понижаването на температурите рязко се понижиха и коментарите, че именно Анджелина ще грабне ролята.

При мъжете кандидатите също са няколко, но определено безспорният фаворит е Райън Гослинг. Актьорът притежава две решаващи качества за ролята - талант и чар, който пленява жени от всякакви възрасти. Други мъжки имена, които също са спрягани са имената на Брад Пит и Робърт Патисън, но засега всичко клони към първия. Според феновете идеалната комбинация за екранизацията са именно Мила Кунис и Райън Гослинг, но все още нищо не е решено.

Единственото сигурно е, че ще има филм "50 нюанса сиво", както и че сценарият е в ръцете на Кели Марсел. А сега остава да видим на кои актьори ще се спре екипът и дали филмът ще има същия успех като самата книга, която успя да прелъсти читатели от цял свят.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини