От х:

Днес в x:

Depeche Mode „проповядват” в огромна катедрала (видео)

Току-що излезе видеото към новото парче “Heaven” на Depeche Mode. Те го представиха един ден по-рано от предварително обявената дата. Видеоклипът е издържан във фентъзи стилистика, с готически символи и библейски елементи, а групата „проповядва” в огромна катедрала срещу „Дървото на живота”. Режисьор от един от майсторите в жанра – Тимъти Саченти.

Видеото получи веднага отзиви - от коментар за прекрасното и дълбоко звучене на новото парче до забележката относно младеещото лице на Дейв в клипа. Ето го тук, със страхотното звучене и визия, вижте сами. Естествено, клипът ще се появи веднага и в музикалните минути на нашата ТВ Аида-Хаскво. А на 12 май, 2013 е концертът на групата в София на стадион "Локомотив".

Песента е пилотен сингъл от предстоящия албум на групата Delta Machine, който излиза на 26 март, 2013г. от Columbia Records.Сингълът ще бъде издаден и на физически носител в две версии: b-side CD сингъл включващ още едно парче от делукс съдържанието на новия албум - All That`s Mine и макси сингъл издание с четири ремикс версии.

Новият албум на Depeche Mode ще бъде издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в деня на световната премиера. „Delta Machine” излиза в стандартна версия на единичен компактдиск. Албумът ще има и ексклузивно делукс издание на двоен компактдиск, включващо 4 допълнителни нови песни и специална книжка от 28 страници с твърди корици и фотографии, направени от Anton Corbijn, с когото групата работи от дълги години. Албумът е записан през последната една година в Санта Барбара, Калифорния и Ню Йорк с продуцент Ben Hillier.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини