От х:

Днес в x:

Снуп Дог стана лъв в Ямайка (видео)

Новото видео на Snoop Lion (на повечето от вас познат като Snoop Dogg) към парчето “Lighters Up" излезе преди ден-два и вече пътува към музикалните минути на телевизия "Аида-Хасково". В песента участват Mavado & Popcaan и е втори сингъл от предстоящия албум на Снупи - Reincarnated.

Новият албум, продуциран от Diplo & Major Lazee, е силно повлиян от реге и денс музиката и се очаква да излезе в края на март, 2013г. (Sony Music). Целият творчески и звукозаписен процес по REINCARNATED (състоял се в Ямайка) е филмиран и тази година ще излезе и едноименният документален филм от продуцентите VICE Films & Snoopadelic Films. Филмът се очаква с огромен интерес от музикалната общност като премиерата му се състоя на престижния филмов фестивал - Toronto International Film Festival 2012. REINCARNATED проследява духовното пътуване, започнало под името Snoop Dogg, израстването и трансформирането в SNOOP LION. Филмът разкрива как животът в островната карибска държава заедно с хората и културата на Ямайка променят Снуп.

Snoop Lion e новият творчески псевдоним на мултиплатинения артист и хип хоп легенда Snoop Dogg, който със съдействието на VICE Media и Stampede Management, подготвя мултимедийния проект – REINCARNATED. Проектът се ражда от последното вдъхновение на Снуп – реге музиката и духовното му израстване, повлияно от идеите на растафарианството. REINCARNATED включва едноименния албум, пълнометражен документален филм, който дебютира на фестивала в Торонто, фото книга и градинска инициатива, наречена „Mind Gardens”.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини