От х:

Днес в x:

Тийнеджърки приспиват родителите си с хапчета, спирали им интернета

15-годишна ученичка и нейната, с година по-голяма, приятелка, поставили приспивателно на родителите, за да може да имат достъп до интернет през цялата нощ, съобщи Sacramento Bee.Инцидентът е станал в Калифорния, няколко дни преди Нова година.

В доклад на полицията се казва, че всяка вечер в 22.00 ч. родителите на едно от момичетата прекъсвали достъпа до мрежата. Един петък вечер, обаче, девойката и нейна приятелка решили да "прескочат" забраната. За целта те донесли млечни коктейли на родителите от близкия ресторант.

Възрастните усетили, че напитките имат странен вкус и не ги допили до край. Независимо от това те заспали и се събудили около 1 ч. през нощта с признаци на махмурлук, след което отново заспали. На сутринта те се обадили в полицията и минали тест за наркотици, който се оказал положителен.

По-късно тийнейджърите били задържани с обвинение за преднамерено поставяне на лекарство в храната. Момичетата са настанени в център за задържане на непълнолетни. Ако бяха по-големи ги заплашваше затвор.

В свое оправдание родната дъщеря на приспаните родители се оплакала пред полицията, че мерките, свързани с използването на интернет у дома били „прекалено строги”.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини