От х:

Днес в x:

Феновете на ЦСКА си пожелаха нови собственици за отбора през новата година

ЦСКА да посрещне с нови собственици Новата година, си пожелаха червените фенове от Южна България. Привържениците на армейците от Хасково, Димитровград, Харманли, Казанлък, Пловдив, Свиленград и Минерални бани, се събраха на Коледен купон, за да вдигнат чаши за успехите на любимия отбор.

На сбирката направо от Благоевград, след мач на ЦСКА там, в хасковските Минерални бани, където е традиционното място за среща на привържениците от юг, пристигна и шефа на Националния фен клуб Димитър Иванов-Дучето.

„Щастлив съм, че сме заедно и вярвам, че предстои една добра година за всички българи и за ЦСКА. Този клуб, който ние обичаме, трябва да бъде се стопанисван така, че да е на всички хора, които го обичат. Феновете трябва да имат думата за бъднините на ЦСКА!“, обърна се в прочувствено слово насред запоя Дучето. След като отпи глътка, за да овладее вълнението си, цесекар № 1 продължи: “Сегашните собственици на ЦСКА-„Титан“ имаха бизнес за 30 млн.лв., когато взеха отбора. Сега те въртят над 200 млн.лв. и то точно, защото имат този клуб. Трябва да впрегнат силите си и да управляват клуба така, както фирмата си. Трябва да се постараят още много, така че в ЦСКА да няма скандали, да изплащат редовно заплатите на футболистите и персонала, да стопанисват добре стадиона на армейците, защото иначе никога няма да получат доверието на нас –феновете, че са достойни да бъдат собственици на ЦСКА. Трябва да проумеят най-накрая какво значи ЦСКА! А това значи всичко останало, но не и „Маталург-Перник”!”, каза още Дучето и се закани, че ако собствениците на червения клуб не станат добри стопани, скоро ще чуят тежката дума на феновете.“Ако не проумеят, че ЦСКА е 31 пъти шампион на България и е спортна слава на страната, ще ни чуят много скоро и то по начин, който няма да им хареса!”, каза още Дучето под одобрителните възгласи на близо 100 цесекари от Южна България.

М. Манолова

Иван Ангелов от xecutors- Хасково получи статуетка на войн от шефа на казанлъшкия фен клуб "Червени войни" Живко Антонов 
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини