От х:

Днес в x:

Миро и Лили аут от "Биг Брадър"

Миро и Лили са съквартирантите, които бяха изгонени само 5 дни преди големия финал на шоуто "Биг Брадър Ол Старс". Те събраха най-малък положителен вот при гласуването на полуфинала.

И така отпаднаха от битката за високо проходимия автомобил Инфинити. Накланянето на везните при пускането на смс-и стана не без помощта на група от шоуто "ВИП Брадър" в студиото на Ники Кънчев, които бранеха любимците си сред техните наследници в тв къщата. Мариана Попова се появи червенокоса, Кристина Патрашкова с капитанска униформа като на Ивана от турнето на телевизия Планета от 2005 г. А Златка издаде, че Миро от "Биг Брадър" е приятел на нейния Миро, който май ще остави съпругата си заради плеймейтката.

Изненадващо съквартирантите, които бяха първите сигурни финалисти са Стойка и Боби. Те спечелиха най-много гласове за оставане в къщата на "Биг Брадър Ол Старс". Така псведо актрисата от Пловдив и ръгбистът от София първи се класираха за финала на шоуто. Както е известно, двамата са коалиция, оформена още преди влизането им в тв лудницата в село Нови хан, недалеч от София.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини