От х:

Днес в x:

Провал! Биг Брадър си отива?!

Снощи беше първият епизод на Биг Брадър – всички звезди от предишни и други риалити формати на Нова тв бяха вкарани вътре. По-голяма част от “звездите” обаче бяха предимно от предни сезони на Биг брадър. Зрителите на шоуто помръкнаха, когато в Къщата започнаха да влизат “капацитети” като Нед, Панайот, Димитър и редица други, които макар и след 6 – 7 години са си все едни и същи.

“Е, стига де, тия простаци ли пак ще гледаме, направо се изложиха от Биг брадър”, пишат по форумите недоволни зрители. Други пък са тотално потресени, тъй като са на мнение, че ВИП Брадър беше силен и разочарованието, което последва с Биг брадър е голямо.“ВИП-овете бяха страхотни и това е най-гледаният сезон на шоуто, но след тези позитивни, интелигентни и възпитани (с малки изключения) хора да вкарат тези простаци е направо провал. Това шоу си подписа смъртната присъда с тези “екземпляри”, никой няма да го гледа”, пишат скандализирани форумци.

Може би това е и причината все още да се говори за ВИП Брадър, и то с любов. Това са само част от мненията, които заляха нета непосредствено след излъчването на първия епизод на Биг брадър All Stars.Зрителите забелязаха дори, че навън пред Къщата имаше 10 – 15 души и констатираха, че досега не се е случвало да са толкова малко.

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини