От х:

Днес в x:

Дими призна: Деметра е имала тумор!

Дими от "Биг Брадър" за първи път излезе публично и в тв ефир разкри подробности около смъртта на дъщеря си Деметра, която се самоуби, докато той участваше в риалити формата.

Дими сподели, че е изключително огорчен от грозните писания по адрес на покойната му дъщеря и измислените версии за това, че е починала от свръхдоза и други подобни предположения, които се оказаха съвсем различни от действителността.

Димитър разкри за първи път, че детето му е сложило край на живота си заради поставена й тежка диагноза - нелечима форма на рак.

„Тя е интелигентно момиче и е прочела, каквото трябва, за това злокачествено заболяване. То е с 99% летален изход", обясни Дими.

Не е ясно кога 23-годишната Деметра е разбрала за болестта, защото не е споделила с никого. Баща й се е опитал да говори с личния й лекар, но той е отказал информация заради поверителност.

Дими предполага, че Деметра е разбрала за болестта малко преди да вземе решение да сложи край на живота си.

Семейството и научава за тумора в предсмъртното й писмо, което намират до тленното й тяло. В него тя е уточнила, че иска да бъде кримирана и е посочила на кого да бъде дадена част от праха й.

Брадърът също така сподели, че след кошмара, който е изживял покрай загубата на дъщеря си, се е консултирал с известна номероложка, която му е казала, че смъртта на Деметра е била кармично програмирана и тя по каквато и да било причина е щяла да умре, именно на тази ранна 23-годишна възраст.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини