От х:

Днес в x:

Порноскандал с Божинов

Порнозвездата Леа Ди Лео и издателите й изнудвали актьори и футболисти, сред които и Валери Божинов, със суми между 10 000 и 40 000 евро, за да не разкриват креватните им преживявания с актрисата, съобщават италианските медии, цитирани от БГНЕС.

В сериозния скандал на Ботуша са замесени още политици и певци. Става дума за издатели, които са заплашили ималите отношения с порноактрисата известни личности с публикуване на мемоарите на Ди Лео, родена като Соня Фачио. Те са искали от потърпевшите между 10 000 и 40 000 евро, за да не бъдат издадени спомените на Ди Лео.

Италианската прокуратура обаче стартира процес срещу изнудвачите и шантажираните ще бъдат повикани като свидетели. В списъка са телевизионният режисьор Джон Скуарция, певците Джанлука Гринани и Фабри Фира, журналистите Амедео Гориа и Джулио Голиа, ръгбистът Денис Далас и футболистите Симоне Индзаги, Валери Божинов, Марко Бориело, Мауро Брешан, Франческо Коко, Лука Тони, Коломбо, Дала Бона, Фабио Галанте, Винченцо Якуинта, Павези, Реджиналдо, Тардучи и Санело.

Сред приятелите на порнозвездата имало и епископ. Процесът стартира на 11 декември с изслушването на първите три от общо 30 текста със спомените на Ди Лео.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини