От х:

Днес в x:

Никой не може да спре партито на Питбул

Партито на Питбул край няма. Пръкна се клипът към огнената "Don`t Stop The Party". Официалната версия съдържа голата (буквално) истина, защо всъщност да не спира партито. Добре, момичета, не правете така, освен ако не сте сигурни, че ще сте зад Питбул при снимките на следващия му клип. Оставете си дрешките на себе си и пазете поне два пръста дистанция от съответните части на партньора. Казвам това само за да може да продължи партито, така де, да не завърши огненото изпълнение с нещо друго. Иначе парчето е танцувално и неприлично огнено, точно както може да се очаква от Питбул, текстът изразява абсолютната вяра, че фиестата няма да спре, на английски и на испански. Yeah

Mr. Worldwide е неуморим... Ето го и видеото към "Don`t Stop The Party" (Clean version) с участието на TJR. За части от секундата измежду голите каки се мяркат море и яхти. Не ги пропускайте.

“Don’t Stop The Party” e от предстоящия студиен албум на Питбул "Global Warming", който излиза на 19.11. от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.  

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини