От х:

Днес в x:

Бони напусна "ВИП Брадър"

Тази вечер Къщата на "ВИП Брадър" напусна Бони. Тя събра едва 16 % от гласовете на зрителите и това се оказа най-ниският резултат до момента, който някой от напусналите вече Съквартиранти е получавал.

"Много съм щастлива", бяха първите думи на певицата, които тя каза пред Ники Кънчев, секунди, след като излезе от Къщата. Тя бързо гушна дъщеря си Михаела и се разплака.

Изпълнителката определи и новите капитани на отборите, които предстой да се сформират. Тя избра това да бъдът Ники Мартинов и Юлиан Константинов. Само хората от загубилия отбор ще могат да бъдат номинирани за гонене, а техният капитан отива директно на елиминации.

Изключително доволен от излизането на Бони от Къщата бе Ники Мартинов, който имаше непоносимост към изпълнителката. Мургавият представител от Кърджали се ухили до уши щом чу, че певицата ще напусне шоуто.

Останалите двама Съквартиранта, които бяха на елиминации заедно с Бони - Къци и Златка Димитрова, продължават в шоуто. Къци не можа да повярва, че и този път е спасен и остава в предаването, а Златка не спря да реве щом разбра, че не е изгонена.

Гост-звездата в риалити формата Иван Ласкин също напусна Къщата. Той остана в студиото до края на "живото" включване от Нови Хан и дели едно диванче заедно с Ники Кънчев.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини