От х:

Днес в x:

Люба Кулезич: Заплашват ли ни управляващите с диктатура?

В поредното издание на рейтинговото шоу на TV7 „Насреща Люба Кулезич” тази неделя депутатите от БСП Антон Кутев и Доброслав Димитров от ГЕРБ ще осъдят драматично изборната обстановка в държавата и ще акцентират върху един въпрос все по-често задаван напоследък от опозицията - заплашват ли ни управляващите с диктатура?!

Защо едно рап парче взриви държавата и остана неразбрано от блюстителите на реда и на морала ще разберем от шефа на СЕМ Георги Лозанов, рапъра Мишо Шамара и изпълнителката на хита „Да бъдеш гербер не е лесно” Соня Иванова. Основателни или преекспонирани се оказаха мерките срещу авторите на скандалното умотворение „Бяло, зелено, червено” и къде е заложена честта на националните ни символи ще дискутират още в студиото горещите гости.

Омбудсманът Константин Пенчев ще разкаже пред Кулезич за изразите на народно недоволство и своите начини да защитава и пази интересите на обществото. Рицарят на републиката ще обясни още на какво се крепи справедливостта и може ли да се устоява в твърде абстрактната ни действителност.

Примата на „Орион” Веска Меджидиева ще се включи на живо от Кейптаун, за да разкаже драмата на своето емигрантско съществуване в ЮАР. Дали скандално известната нашенка е източила Българска земеделска и промишлена банка в размер на около 4,5 млн. долара, доколко може да се нарече кредитна милионерка и чувства ли се жертва на политическите интереси на прехода ще узнаем от най-съкровената й изповед.

Специалната изненада в предаването е лечителката и повелителка на енергии Неда Терзиева, която ще измери биополето и аурата на всеки от гостите, за да направи точен психологически портрет. Духовната и физическата същност на личността ще намерят своето проявление в професионалното тълкование на сензитивната Неда, която твърдо вярва, че всяка революция се извършва от малкия неизвестен човек със силен дух.

Люба Кулезич очаква вашите въпроси и коментари на Facebook страницата на предаването: http://facebook.com/НасрещаЛюбаКулезич!

Насреща Люба Кулезич”  - всяка неделя от 9:00

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини