От х:

Днес в x:

Лошата миризма е най-отблъскващото нещо в противоположния пол

Лошата миризма е най-отблъскващото нещо в противоположния пол, показва британско изследване.

76 на сто от мъжете и 80 на сто от жените заявили, че биха сметнали представител/ка на противоположния пол за не толкова привлекателен/на, ако мирише лошо. Модният усет също е важен за британците, но само 1% от анкетираните от компанията Surf заявили, че той би ги отблъснал от противоположния пол.

Близо половината британци казали, че миризмата на свежи дрехи е най-приятният аромат, което означава, че за жителите на Острова не е важно какво носи противоположният пол, достатъчно е дрехите да са чисти, предаде БГНЕС.

Не е чудно, че британците са такива противници на лошата миризма, защото 26 на сто от анкетираните признали, че носят дадена дреха цели четири пъти преди да я изперат. Други неприятни миризми, които отблъскват жителите на Острова, са лошият дъх с 38% и миризмата на цигари с 37%.

Британците харесват много миризмата на слънцезащитен крем, защото тя им напомня за ваканцията, а 26 на сто заявили, че миризмата на море пробужда у тях спомени за прекрасни летни почивки.

Компанията Surf помолила участниците да определят знаменитостите, които миришат най-добре и най-зле. Може би очаквано Кейт Мидълтън оглавила класацията за най-приятно ухаещи звезди с 34%, следвана от футболиста Дейвид Бекъм с 24 на сто. Тв журналистът, специалист по конните надбягвания Джон МакКририк оглави класацията на най-зле миришещите звезди с 31%, следван от измисления герой Франк Галахър от филма "Безсрамници".

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини