От х:

Днес в x:

Слънчево и горещо, до 35 градуса

Времето остава типично лятно, с високи температури през следващите 7-8 дни. Температурата на морската вода може да достигне 28 градуса.

Днес ще бъде слънчево, топло, в низините - горещо. Температурите ще бъдат в интервала от 29 до 34 градуса.

През почивните дни и в началото на следващата седмица промяна на времето няма да настъпи: ще остане предимно слънчево, с развитие на купеста облачност в следобедните часове в някои дни, но краткотрайни превалявания са възможни само на изолирани места, главно около планините и в североизточните райони. Там ще духа слаб вятър от изток.

Температурите ще се повишат още малко и през повечето дни ще бъдат от 30 до 35, на места до 36-37 градуса. Малко по-хладно ще бъде в североизточната част на страната.

На планините ще има отлични условия за туризъм. Там ще остане предимно слънчево, с температури на 1200 метра надморска височина от 21 до 23 градуса.

Слънчево, с развитие на купеста облачност след обяд и привечер, ще бъде и времето по морския бряг. Температурите на въздуха там ще са от 27 до 30 градуса, а на морската вода от 26 до 28 градуса - високи стойности за началото на юли.
Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини