От х:

Днес в x:

Зрелостниците от ПГСС получиха дипломите си

Днес, в двора на ПГСС „ Васил Левски” бяха връчени дипломите и свидетелствата за професионална квалификация на Випуск 2012. Директорът на гимназията г-жа Росица Генова поздрави своите вече бивши ученици, като им пожела успешна реализация в поприщата, които са си избрали.

Най-напред Генова връчи дипломите на четиримата отличници на випуска: Иван Христозов, Катя Божева, Йордан Йорданов и Петко Стойчев. Те получиха и книги с паметен надпис.

Общо 66 момичета и момчета получиха документите си за средно образование и за защитените степени на професиите, овладени в гимназията. Младите икономисти, еколози, фермери и техници на селскостопанска техника са готови да продължат образованието си във висши училища или да практикуват професиите си. На фона на по-слабите резултати от матурите в страната те успяха да запазят нивото, постигнато от училището в предни години. Отличните оценки по БЕЛ например отново са четири. Високи са и резултатите от квалификационните изпити на икономистите и еколозите, оценявани тази година и от представители на работодателите в съответната област. 

parvomai.net

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини