От х:

Днес в x:

Задържаха хасковлия в операция „Кокаинови крале”. Бойко гази в кал край магистралата. Преглед на печата

Бойко гази в кал край магистралата, челно заглавие на първа страница в „Хасковска Марица”. Вчера премиерът нави крачоли и нагази в калта край Ябълково, но не навлезе в същинското блато, където се намира находището на блатното кокиче. Спасяването на ценното растение е условие от ЕС за финансиране на тази част от аутобана.

Удар! Задигнаха 30 000 лв. и $20 000 от 2 жилища, анонс над главата във вестника. Дописката е на трета страница.

Изрисуваха с приказни мотиви занималнята на Детско, друг акцент от 1-ва. Вчера бе открит детският кът към отделението в хасковската болница.

Пиперът скъп като свинското заради дъжда, водещо на 2-та. Заради обилните дъждове от началото на месеца закъснява засаждането на някои от зеленчуците. Има опасност цената на зарзавата да подмине цената на свинското месо, предупреждават производители.

Санитарка от НОИ измъкна 7400 лева от майка, водещо на 3-та. За поредната телефонна измама. В цялата история обаче остава неясно за каква санитарка в НОИ става дума. Това е Националният осигурителен институт и в него работят само чиновници. Вероятно се има предвид чистачката.

Сиси и Габи отново златни в Пазарджик, акцент от спортната страница. Сестрите Стефани и Габриела Стоеви грабнали медалите на международния турнир по бадминтон „България Хебър Оупън”.

Есил Дюран – жури на „Златен извор”, водещо на 8 страница. Певицата ще журира фестивала на забавната детска песен на фолклорна основа в Димитровград на 2 юни.

Бойко нави крачолите, не слезе при блатното кокиче, водещо, леко драматизирано заглавие на първа страница в „Новинар юг”. За вчерашното посещение на премиера в хасковско.

Обраха 63 бона във валута и левове от ООД за скари, заглавие над главата във вестника. Темата е водеща на 3-та. Става дума за апашката акция в Четвърти стопански двор, при която бяха ограбени жилищата на двамата управители на „Аида-2” ООД. Фирмата произвежда електрически скари.

Още 42 л дъжд вчера, слънчогледът не расте, водещо на 2-ра. И „Новинар юг” мери дъжда, но се съсредоточава върху слънчогледа. Не растял.

Задържаха хасковлия в операция „Кокаинови крале”, анонс над главата, дописката е на 2-ра. Информацията за арестувания местен бандит, чието име не се споменава, е от вътрешния министър Цветан Цветанов.

Спасиха кошута от бракониери, прибират я в Димитровград, чело на 4 страница. Животното било открито край Свиленград, ще я приюти димитровградският зоокът. Информацията е от кмета.

Васил Иванов прави елитна гимназия от 2 паралелки, заглавие на голям материал на 7 страница, посветен на първия директор на Езиковата в Хасково.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини