От х:

Днес в x:

Честито! Нова SMS игра

Мдааа, ясно се вижда, че печелиш. От тук не е видно, че "печелиш" трупайки по 60 стотинки на ден на сметката си за телефон, ако отговориш с DA. Друг отговор не се предвижда. Слава богу, поне можем да трием SMS-и от телефоните си безплатно и без да отговаряме...

Нова SMS игра, нова атака с обещания за печалби, нови възможности да платиш невероятна сметка още този месец. Ако не този - другия.

Наградите не са лоши. И условията на играта не са лоши. Лошото е само, че SMS-ти дава възможност само да кажеш DA, без да си наясно какво следва от това.За да разбереш, трябва да влезеш в интернет и да четеш общите условия на играта на serialite.bg. Там обаче още веднъж ти се предлага членство и играта, преди да получиш достъп до условията.

Какво следва, ако си изпълнил указанията от първия SMS без нищо повече да правиш? Ами следва, че 24 часа след като си казал DA почваш да трупаш по 60 стотинки на ден (с вкл. ДДС) на сметката на номера, от който си казал DA. Отказването на първия SMS не се предвижда. Като ти изтича безплатното членство, 2 часа преди това получаваш пак шанс за отказ - този път вече може с SMS, на 153 пишеш STOP, на цената на която са ти нормално SMS-ите.

Ето и тази част от условията на играта, която касае интересния момент с цената. В случай, че не успеете да ги достигнете или не я откриете сред многото и обстоятелствени други условия.

Всеки потребител получил безплатен еднодневен абонамент за достъп до serialite.bg, без значение дали се е регистрирал през интерент сайта или чрез SMS, има право да ползва услугите в сайта за срок от 24 часа. Два часа преди да изтече безплатният абонамент за достъп, потребителят получава съобщение на мобилния номер, с който се е регистрирал в serialite.bg, в което се информира, че ще премине към платен дневен абонамент, в случай че изрично не заяви отказа си за това като изпрати STOP на номер 153 в рамките на оставащите два часа. Цената на дневния 0,60 лв. с вкл. ДДС, който абонамент се преподновява автоматично всеки ден до 11.06.2012г. вкл.

Може и да е законно така да се прави игра. Може да решиш да даваш по 60 стотинки на ден, за да участваш в томбола за iPhone или iPAD. Може даже да кажеш DA, без да знаеш на какво се съгласяваш. Мобилните номера в България надхвърлят по численост целокупния български народ. Милиони SMS-и, милиони възможности за безплатно участие, незнайно колко без достъп до интренет, за да прочетат как да се откажат. Само кажи DA и печелиш безплатен периодичен абонамент до FAN CLUB BG SERIALI. Безплатен за 1 ден, периодичен по 60 ст. на ден до 11 юни или докато успееш да се откажеш. Печелиш! Честито!

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини