От х:

Днес в x:

Ремонтират Младежкия център, Камбанарията и общински сгради за четвърт милион

Обществена поръчка за ремонт на общински сгради, обявиха от община Хасково.

Процерурата е разделена на две части. В първата обособена позиция са предвидени ремонти на санитарен възел в сградата на бул. „България“ №79 /приземен етаж/ в Хасково, ремонт на НЧ „Зора“ в Хасково, ремонт на сградата на ОП „Младежки център“ в Хасково, ремонт на помещения на МКБППМН в общинска сграда на бул. „България“ №79 в Хасково. Във втората обособена позиция са предвидени ремонт на покрив на Дома за стари хора „Кенана“ в Хасково, ремонт на Камбанария до Монумент „Св. Богородица“ в Хасково, ремонт на покрив на сградата НЧ с. Войводово, ремонт на сградата на кметство в с. Книжовник, ремонт на покрив /вход за архив/ на сградата на Общинска данъчна дирекция на ул. „Ал. Стамболийски“ №2-4 в Хасково, ремонт на ученическия стол в училище „Васил Левски“ в с. Книжовник, ремонт на комини на жилищни сгради на ул. „Г. Кирков“ №82-А, Б, Г, Д в Хасково.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 235 047.65 лева без ДДС. Оферти за участие в процедурата могат да се подават до 30 март 2020 г.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

  • 1
    Лс
    Лс
    6 -3
    11:14, 7 мар 2020
    Това е чудесно,а улиците кога?
  • 2
    По
    Порчо
    11 -4
    12:36, 7 мар 2020
    Ей така се "усвояват" обществени средства, които герберасите дерат от населението! Чрез строежи и ремонти! Куче влачи, диря няма! Брат`чедите трябва да си върнат парите, които "инвестираха" на изборите!
  • 3
    Пр
    престанете
    7 -11
    13:09, 7 мар 2020
    Как не ви е срам.Разбира се че трябва да се ремонт... Виж коментара
    • По
      Порчо
      4 0
      15:00, 8 мар 2020
      Наистина ли мислите, че няколко ремонтирани сгради ще задържат младите? Ако няма силна икономика, която да не е рекетирана от герберасите и която да дава добри заплати на КАДЪРНИТЕ, умните и работливите, то всичко е, както казва "класикът", шменти капели!
  • 4
    Пр
    Преставаме
    17 -3
    13:18, 7 мар 2020
    Ти защо си толкова наивен!Да не кажа глупав!Половината от тези пари ще се откраднат ,а за другата половина ремонта ще е некачествен!Само гледай кои фирми ще правят ремонтните! Вече не вярвам ня никой в този град!Нощем прилича на призрачен,а лампите не светят !Нали имаше усвоени пари за ремонт и подмяна на уличното осветление!Къде са?
    • Ха
      ха
      1 -4
      17:31, 7 мар 2020
      И поради тази причина изобщо да не се ремонтира, така ли?Като сте такива достойни граждани следете кой ще ремонтира и дали ще е качествен ремонта, но не бива да не се ремонтира.Ето виждате че обявяват обществена поръчка.Чак на сайта са написали.Ако това беше по времето на Г.Иванов дали щяхте да разберете изобщо че има открита обществена поръчка.Някой щеше ли да напише или някой щеше да каже.Изобщо нямаше да раберете.Самият факт че се обявява публично трябва да ви говори че поне има желание да не е скрито покрито.Участвайте ако това ви е дейноста.
  • 5
    До по горния коментар естествено,че при тези ремонти не се гледа кое как се прави и само се отбива номера примери навсякъде само човек трябва да се огледа и да не бъде късоглед.Ще вземат търга определени фирми и накрая нищо след има няма месец хоп изненада некачествена свършена работа ... Отчет някой да е дал ...
  • 6
    Па
    Панаетюф Гочу
    6 0
    20:55, 7 мар 2020
    Ало, тъка грозно ни са хортува. Таа опщина си има кмет и той кмета си има екип от експерти. Баш таман е ду там работата, чи лично кмета барабар с екипа му да са захванат дъ рабтят и да покажът на илектората, чи ни съ суганви глави.
  • 7
    Ма
    Майстор
    1 0
    18:20, 8 мар 2020
    То и при Г. Иванов сложиха от неговите плочки по бул. Г.Раковски и се изровиха след година. Но никой не се интересува за колко пари е ремонта и какво качество са влижените материали и коя е фирмата извършила ремонта. Господин Ц.Лалов беше споменал за некачествени ремонти в града в предизборни интервюта и това е точно така. Трябва да се следи и оказва контрол на самия процес и фирмите извършващи ремонта , но не формално, а и гражданите могат да подават сигнали.Иначе няна по хубаво от нови и добре отремонтирани сграги. Дано не са като санираните блокове, приеха ги без никакъв контрол и пълно безхаберие. Икономисаха от материали и работна ръка на която се плаща малко защото ги събраха от кол и въже без да могат да работят повечето.И така санирането е за да се усвоят едни пари от определени фирми.Тук ще е същото, дано греша.

Още новини

Последни новини