От х:

Днес в x:

Ивет от балет Рона в „България търси талант” довечера

Ивет довечера ще покаже таланта си в "България търси талант"

Чаровницата Ивет Иванова от хасковския балет „Рона” ще участва тази вечер в полуфинала на „България търси талант” по bTV. Специално за шоуто тя е подготвила уникално изпълнение. От хасковския балет „Рона” се надяват на голяма подкрепа от широката аудитория в Хасково - да гласуват за Ивет, за да я видим и на финала.

Този уикенд балетната формация се завърна от фестивала "Дъга от таланти" в Пловдив с изключително голям успех. Танцьорите завоюваха 7 първи места, 10 втори и 7 трети. Формацията танцува в стиловете съвременни, характерни танци, класически балет, хип хоп и бели денс. Сред най-изявените деца се отличиха солистите Делина Тенчева със златен и сребърен медал в класика и характерен танц, Виктория Ламбрева със златни медали в характерни и бели денс и сребро при хип хопа. Ивет Иванова спечели 2 бронзови медала в стиловете хип хоп и бели денс, Антония Колешева и Марина Маврова бяха отличени със сребро.

Най-приятната изненада и жест към ръководителя Милена Налбантова беше участието на Ива Парапанова, която е студентка трета година в София и дойде специално за фестивала в Пловдив. Тя се сдоби със сребърен медал сред 10 конкурентки в нейната категория. С голям успех се увенчаха дуетите на Виктория Ламбрева и Надя Иглева в характерни танци и бели денс, на Марина Маврова и Теодора Краева в бели денс. Слин Ариф заедно с Виктория Ламбрева станаха втори във стил хип хоп. Габриела Петрова, която също вече е студентка в Пловдив, се включи в танцовата надпревара и в дует с Марина Маврова Бубамара спечели второто място в характерни танци.

Танците "Цигански сърца" на най-малките впечатли всички в залата и журито ги награди с купа за второ място, а "Индийски"-ят танц на големите отново защити приза си най-добро изпълнение и завоюва 1 награда.

За цялостното си представяне и всички награди във вчерашния ден, БФ РОНА получиха и Гранд При на фестивала.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини