От х:

Днес в x:

Митьо Пищова пак се жени

Аз съм си любовчия по природа, тъй ме е създал Господ. Така скромно се представи Митьо Пищова в ефира на предаването "На кафе". Изтупан в българска национална носия, накривил закачливо калпак, Митьо показа новата си изгора и бъдеща булка - 23-годишната Рада, която също се включи в ефира на "На кафе".

"Ако имам син, ще го кръстя Свети Георги", отсече Пищова.

Търновският любовчия съвсем прагматично сподели, че предишната му булка носела същия номер обувки, както и сегашната. "Затова ще обуе миналогодишните обувки". Той доволно похвали избраницата си, че имала "най-дългите крака и най-малкото дупе".

Нищо, че бащата на момичето не бил съгласен с брака им. Тъщата била "само" на 40 години, но затова пък тя заставала зад любовта на единствената си дъщеря и одобрявала зет си. "Тука работата е сериозна, ако не ми я дадат, ще има кражба", отсече Митьо. "На 6 май, с 12 агнета и много манекенки и фолк певици ще си направим сватбата".

"Има любов и малко за първи път ревнувам", призна си Пищова. Според изгората му Рада той е страхотен човек, има невероятен ентусиазъм. "Отвътре му идва всичко", казва дългокраката девойка. "Той ме завладя, не ми остана време да реагирам", продължава с откровенията си банскалийката.

"Какво да правя като съм майстор. Едно кило брашно да имаш, дай го на майстор, да направи хубав хляб", метафорично се самопохвали Митьо. Той разкри, че младото семейство щяло да се установи да живее в Банско. "Ще си взема една механичка и ще си живеем", рече Пищова.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини