От х:

Днес в x:

Азис заряза Богдан

Фолк певеца се раздели с дългогодишното си гадже, което пазеше в тайна
Азис скъса с Богдан. Фолк певецът, който години наред пазеше последното си гадже в пълна тайна, най-накрая скъса и с него. Най-дълго издържалият любимец на фолк звездата в момента трескаво си търси квартира, след като бе изритан безцеремонно от краля на фолка. Според последните слухове причината Боби така скоропостижно да напусне семейното ложе е новият възлюбен на Азис — Велизар, за когото упорито се говори, че по празниците едва не е пребил чалга звездата.
Светски клюкари обаче шушукат, че отношенията им вече година не вървели и Васко правел всичко възможно да го разкара, тъй като Боби му омръзнал. Последният си възлюбен Азис изненадващо успя да запази в пълна тайна от пресата и медиите, появявайки се по различните събития с други мъжаги.
Въпреки злощастната участ, която сполетя Богдан, подобно на Ники Китаеца, младежът съвсем не е отчаян. Той не спира да обикаля нощните клубове, а неотдавна е засечен и в една от най-актуалните столични дискотеки, пишат от blife.bg. Мълвата носи, че екс-възлюбения на Азис вече напълно го е забравил и се оглежда за нов портфейл, към който да се привърже. Богдан дори се похвалил на приятелите си, че има множество предложения от десетки богати и красиви господа, които настоявали да му помогна да „превъзмогне“ разсялата с певеца по-лесно

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини