От х:

Днес в x:

Китайски турист заснел призрака на Лейди Даяна

Група китайски туристи заснели с камера запотен прозорец в Глазгоу, без да осъзнаят, че това е призракът на лейди Даяна, пише в. "Метро", предаде АСН.

Едва по-късно, като прегледали няколко пъти записа, китайците разпознали флуоресциращия й образ и предали копие от филмчето на експерта по паранормални явления Майкъл Коен. Той от своя страна заяви, че клипът не е монтаж и размазаното изображение наистина е на покойната принцеса.

"Учените искат да ни убедят, че духовете не съществуват - коментира Коен. - Но хората по всички краища на света продължават да се срещат с тях. Което идва да покаже, че покойниците или техните призраци, имат още неща за уреждане с нас, живите!".

Коен е убеден, че китайското филмче е неопровержимо доказателство за съществуването на паранормални явления. То било и едно от най-ярките свидетелства, което му е попадало. Защо лейди Даяна се е появила точно в Шотландия? Според Коен майката на покойната принцеса е живяла дълго време тук и дори е починала на шотландска земя. Клипчето ще бъде включено в следващ епизод на телевизионната поредица "Paranormal mysteries", пише вестникът.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини