От х:

Днес в x:

Пипнаха трима пияни шофьори

Три бързи производства за шофиране след употреба на алкохол са започнати от служители на ОДМВР – Перник на 01 януари тази година.
Около 03,30 ч. в РУП – Радомир е получено съобщение, че в с. Кошарите е самокатастрофирал в ел. стълб лек автомобил „Мерцедес”. Органите на реда установили, че колата е управлявана от  50-годишния В.Н. от гр. Бобов дол. При изпробването му с техническо средство за алкохол, уредът отчел 1,80 промила. Мъжът отказал кръвна проба и бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.
С 1,32 промила алкохол в кръвта управлявал автомобила си марка Форд „Фиеста” криминално проявения С.Н./22 г./ от гр. Перник. Младежът бил спрян за проверка в радомирското с. Кошарите. Отказал кръвна проба за химичен анализ и бил задържан за 24 ч.
В гр. Перник, ул. „Ю. Гагарин”, местността „Ладовица”  бил спрян за проверка лек автомобил „Ауди 80”, шофиран от 40-годишния Г.И. от с. Петърч. При изпробването му с техническо средство за алкохол, уредът отчел 1,27 промила. Взета му е кръвна проба и е бил задържан за 24 ч. с полицейска заповед.

Източник: perunik.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини