От х:

Днес в x:

Модните изцепки на звездите през 2011-та

Подредбата на "най-зле облечените звезди" за годината е една от най-недолюбваните в Холивуд.

Известните харчат луди пари, за да държат звездния имидж далеч от анти-класацията, но уви, банковите сметки не запълват липсата на вкус и модните пропуски, които някои от тях имат.

Наградите и признанията също са крайно недостатъчни за добра фешън репутация и по никакъв начин не въздействат на критиците отсъдили "модно прегрешение" веднъж.

Кои са тазгодишните дизайнерски идеи с безумен характер, стряскащ ефект и комичен вид и кои са притежателите им?

В анти-класацията като истински "модни бедствия" се откроиха:>

КЕЙТИ ПЕРИ облече мини рокличка с образ от "Смърфовете" за премиерата на филма, но адмирациите й към синити човечета, изобщо не се понравиха на фешън критиците...

 

НИКИ МИНАЖ може да попадне с доста от тоалетите си в класацията, но хирургическата маска и тоалета, с които се появи на МТV VMA`11 през август, бяха не само безумни, но и страховити

 

РИАНА се появи на наградите Грами през февруари в дълга бяла рокля на Жан Пол Готие. Дизайнерът ушил тоалета с подръчни материали от Хавайски гирлянди, едва ли е подозирал, че певицата ще го сметне за подходящо официален и ще тръгне с него, без дори да се огледа...


ДЖЕСИКА БИЙЛ обикновено се справя добре при избора на дрехи, но на фешън парти през октомври в Ню Йорк, успя да претърпи неуспех. Роклята с акцент гигантски буфон ръкави, в която пристигна облечена актрисата, се оказа огромно недоразумение и истинско модно провинение.

 

ВАНЕСА ХЪДЖЪНС отби за гориво в Лос Анджелис, мислейки че ще бъде незабелязана. Кичът, който лъхаше от дрехите й обаче, бързо я издаде и дори превърна в обект на подигравателни коментари и недоумение.

 

КИМ КАРДАШИЯН се носеше славно по улиците на Ню Йорк през юни, облечена в широк леопардов анцунг, обула огромни обувки платформи, без да се притеснява, че с външността си понякога дори ни изумява.

 

КЕЙША не е нещо ново за тази класация. Тя често попада в нея с провокативните си идеи, лишени от всякакъв вкус, като тази да се появи на наградите Билборд преоблечена като смесица между лошо, по-скоро ужасно глем момиче и феята на зъбките.

 

АН ХАТАУЕЙ е една от звездите с усет и стил. На пресконференцията на филма РИО в Лос Анджелис обаче,  тя се появи облечена с нямащи нищо общо един с друг пуловер и панталон, които изглеждаха ужасно и много скучно.

 

ТАЙРА БАНКС е сладка в костюмчето си на Жената-котка, но критиците категорично я отхвърлиха облечена така. Те я разкритикуваха заради външния й вид на  Teen Choice Awards, защото бил неуместен и подходящ единствено за Хелоуин.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини