От х:

Днес в x:

Най-откачените джаджи за Хелоуин

Технологиите са сферата, която ни позволява по най-добър начин да осъзнаем динамиката, с която светът, в който живеем се развива около нас. Благодарение на откритията и невероятните възможности, с които разполагаме ние улесняваме в максимална степен ежедневието си. Като в момента ни предстои един от най-любопитните празници в годишният календар, а именно Хелоуин.

 

От своя страна това е дата, която кара всички нас да заменим обикновените си одежди и да се превъплътим в образ, който само тогава крие потенциала да впечатли всички около нас. В случай, че планирате да предизвикате сериозно внимание по време на Хелоуин ще ви представим списък с джаджите, които в най-голяма степен ще ви помогнат в това отношение, информира shebytes.

 

Страховита поставка за тоалетна хартия

Една от най-емблематичните джаджи за празника, които може да закупите е поставка, която освен, че работи на батерии е в състояние да издава зловещи стонове, да крещи и да създава звуци, от които косата ви ще настръхне. Това е чудесен аксесоар за всички онези, които ще бъдат домакини на специално Хелоуин парти или просто искат да отмъстят на приятелите си за всички шеги през годината. Страховитата поставка е достъпна за  вас на цена от $6,49.

 

wc-piederumi-5_400_01

 

Кървава имитация на човешко сърце

За онези от вас, които искате да привлечете сериозно внимание това е една от най-подходящите джаджи. В крайна сметка какво по подходящо за вас от вида на сърце, което е обвито в кръв. Не само това, но и аксесоара издава застрашителни звуци, докато бие в синхрон със сърдечният ви ритъм. Най-доброто приложение на тази джаджа е да я оставите в хладилника, където някой от жадните ви приятели  с ужас ще я открие. В момента тя е достъпна на цена от $19,99.

20870-bloody-butcher---heart_400_01

Машина за мъгла

Това е една от най-креативните джаджи, на които можете да попаднете в навечерието на Хелоуин. Благодарение на нея вие ще разполагате с възможността да създавате огромни призрачни мехурчета, които ще покрият с мъгла пространството около вас. Като по този начин несъмнено ще усетите атмосферата на събитието по най-добър начин. За да си осигурите присъствието и на вашият празник е необходимо да отделите около $89.95.

 

halloween-bubble-fogger

 

Зрелищно Хелоуин DVD

Едва ли можем да си представим пълноценното забавление на Хелоуин без да видим реалистична екранизация на психопат, който се опитва да разбие нечия врата със своята брадва. Това е толкова емблематично, че няма как да пропуснем този компонент. За да осигурите  максимално автентична атмосфера най-добре потърсете най-кървавият трилър, който се изпречи на среща ви.

 

new_axe_killer_cover_400_01

Tунелът Vortex

Високата цена на тази джаджа я прави най-достъпна за бизнес потребители, но въпреки това едва ли има по-подходяща употреба за нея от Хелоуин. В голяма степен тя представлява въртящ се тунел, който прави всичко възможно, за да ви попречи да задържите баланса си вътре в него. В допълнение към това вие сте изправени пред илюзията, че се намирате в космоса, което допълнително пречи на поведението ви.

 

vortex-2_400

Източник: digital.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини