От х:

Днес в x:

Юлиян Вергов напуска „Стъклен дом”

Нов сериал с баснословен бюджет тръгва по bTV от ноември и е на път да разпали истинска медийна война. Странната реклама, която тече по bTV от няколко дни и втрещява зрителите, е именно на бъдещия ситком.

Видеото показва мъж, който крачи пред камерата и неразбираемо нарежда нещо за домашния арест, на който е подложен. В клипа неслучайно не участва някой звезден актьор. Причината е, че продуцентите на сериала все още търсят подходящи лица и понеже всички налични родни звезди вече са заети в други продукции, са готови да си откраднат.

Комедията „Домашен арест" е със супербюджет и именно с повече пари ще привлича актьори от други сериали. Според клюката разговори са водени с Юлиян Вергов, който е звезда от „Стъклен дом", но почти не се появява в поредицата заради финансови разправии с продуцентите. Според хора от екипа на новия сериал той вече е приел офертата и ще се раздели с колегите си от „Стъклен дом".

Първоначално сериалът е трябвало да се казва „Къщата на тъщата", но след това е било решено да го прекръстят. Официалното му заглавие сега е „Домашен арест". Ще го пуснат по bTV в средата на ноември. Ще е от типа „ситком". Вече напълно са готови двата първи епизода.

Снимките на сериала се правят от продуцентска къща, в която основен играч е Бранко Салич - мъж на новинарката Ани Салич и бивш шеф в bTV. Неговият първи продуцентски проект бе клип на Графа, Любо и Орлин Павлов.

Сериалът „Домашен арест" трябва да е с ударна доза смях. Имало е вариант да бъде сниман първоначално в Румъния, където е било намерено много качествено и евтино за стандарта си студио, но след това е решено всичко да бъде правено у нас.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини