От х:

Днес в x:

Най-интересните джаджи създадени от знаменитости

Звездите в шоубизнеса от край време се занимават със странични от главния им занаят дейности като създаване на модна линия, парфюм и какво ли още не. Изключение не правят и технологиите. На някои знаменитости, като Памела Андерсън, например, им стига само да се появят в една две реклами на смартфона Nokia N8.

Други, обаче, не се задоволяват само с това. Благодарение на сътрудничеството си с технологични компании, което изглежда е еднакво ползотворно и за двете страни, звездите от край време слагат името си върху някоя лимитирана серия джаджи. Вижте няколко от най-добрите, според Pocket-lint.com. 

1. Лейди Гага – Polaroid Gray Label

След като бе назначена за Креативен директор в Polaroid, ексцентричната изпълнителка представи линията продукти Gray Label. Първият продукт от тази линия беше мигновеният принтер GL10, който прави твърди копия на снимки от мобилния ви телефон. През 2012 година очакваме и фотоапаратът за мигновени снимки GL30.

2. Dr. Dre – Beats

Рапърът Dr. Dre представи на пазара своя линия висококачествени слушалки, наречена Monster Beats. Най-скъпият модел Beats Pro струва около $440, а един от най-евтините iBeats – около $115. В колекцията се предлагат и слушалки за спортисти – Powerbeats, които струват около $194.

3. Гуен Стефани – HP Harajuku Lovers

През 2005 година вокалистката на No Doubt, която от доста време се изявява соло, и HP представиха на пазара фотоапарата HP Harajaku Lovers, на който изпълнителката снима в клипа към песента Hollaback Girl. Лимитираната серия съдържаше само 3000 апарата, така че в момента единственото място, където може да се намери той, е ebay.

4. Джаки Чан – Canon EOS 550D

През 2010 година Canon представиха на пазара DSLR апарата Canon EOS 550D, познат още като “Eye of Dragon” (“драконово око”) и вдъхновен от легендата на бойните изкуства Джаки Чан. На тялото на апарата има познатата емблема с китайски дракон, станала символ на актьора, а целият комплект включва тематичен калъф и връзка. За съжаление на феновете на Чан, апаратът се продава единствено в Китай.

5. Уайт Страйпс – Lomography Meg Edition Diana+

Вече разпадналото се дуо Уайт Страйпс представиха свои модели фотоапарати под марката Lomography. Барабанистката Мег и фронтменът Джак представиха два различни версии, носещи техните имена. И двата апарата са аналогови, оцветени в типичната за групата черно-червено-бяла комбинация и струват около $245.

6. U2 – Apple iPod

През 2004 година Apple представиха линия плейъри iPod, носещи името на ирландската група U2. Освен с характерния червен диск на предната му страна, устройството се хареса на публиката и заради автографите на четиримата членове на групата на гърба му.

7. Дейвид Бекъм – Golden iPod Touch

През 2008 година английският футболен отбор подари на Дейвид Бекъм позлатен 32GB-ов Apple iPod Touch по случай стотния му мач, изигран с английска фланелка. На гърба на устройството се вижда гербът на футболния отбор на Англия, името на футболиста и събитието, вдъхновило оригиналния подарък.

8. Кралица Елизабет II – Gold Nintendo Wii

Дали кралицата на Великобритания обича видео игрите е спорен въпрос. Въпреки това, обаче, производителите на игри THQ създадоха специално за нея позлатена конзола Nintendo Wii. С това те искаха да подчертаят, че конзолата е замислена като най-добрия семеен продукт.

Източник: digital.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини