От х:

Днес в x:

Хасковлия атакува денс класациите

Иван Манчовски

 Иван Манчовски- Stinkey атакува родните денс класации с песента „I Know How“, на която е автор на музиката и аранжимента. Тя е с комерсиално денс звучене. Горещото парче е изпратено на много български радиостанции. 23-годишният хасковлия се надява музикалната им хрумка да се завърти в националния ефир и дискотеките. Текстът на е на английски език, с амбицията да се лансира и в чужбина. Вече се водят преговори с английски продуцент.

Парчето е съвместен проект с бургаския изпълнител Даниел Русев. Двамата музиканти не са се виждали лично. Комуникацията им е вируална. Даниел се свързва с хасковлията в социалната мрежа MySpace . Чувал е негова музика и му отправя предложение да съчини музиката към текст, който дълго чака мелодия.

През 2007 година Иван Манчовски пише музиката на песента „Късно е за любов“ на Нели и Никс. От три години работи за пловдивската певица Лин. Йоанна, бившата вокалиска на Deep Zone Project, е изпълнителката, за която иска да напише хит.

Иван е студент в специалност „Стопанско управление“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Учил е пиано пет години.

Песента „I Know How“ може да чуете тук

Христина Котларска

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини