От х:

Днес в x:

Първомаец извади Втори тото шанс

Елка Христова

Печеливш фиш е пуснал първомаец в тото-пункта до гарата. Не числата, а номера на листчето са му спечелили 2000лв. Макар и да не е крупна сумата, щастливецът може да не се обади и да си вземе парите направо от Пловдив, каза Яна Здравчева. Тя работи за Българския спортен тотализатор и разказва, че през миналата година е имало много по-големи печалби. Една от тях е била от 10 000лв.

За да участвате в играта "Втори тото шанс" не е необходимо да правите нещо или да заплащате допълнително. "Втори тото шанс" има всеки фиш, пуснат за игрите на Тото 2: 6/49, 6/42, 5/35, на база фабричен номер без значение дали има или не познато число в редовния тираж.

Щастливецът от 52-ят тираж е участвал в тегленето на 5/35.

В Първомай сравнително често се падат печалби от тази игра. Елка Христова – вече пенсионирана тотаджийка – с много емоции разказва за 2006 година, когато е имала 6 клиенти с печеливши номера. Понякога се е случвало дори да помни кой какъв номер е имал и да се обажда на хората, за да им каже да си проверят фишовете. Спомня си, че винаги при нея имало най- много попълнени фишове защото е обичала работата си и е познавала хората.

Теди Кирякова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини